Ventilation

Ventilationssystemer og indeklima

Et godt indeklima opnås bedst i et rum, hvor der jævnligt ventileres, så luften i rummet ikke føles tung og brugt. Jævnlig ventilation fjerner luftforureninger fra mennesker og overflader, og erstatter den med frisk og ubrugt luft. Det er essentielt for ens sundhed og komfortniveau. Derudover er det også vigtigt for selve bygningen, da det forebygger fugt, svamp og råd. Nyere boliger er tæt isoleret, hvilket er sundt for mange ting. Dog ikke indeklimaet. Derfor er det vigtigt at lufte ud. Naturlig udluftning anbefales at gøres flere gange om dagen, men det kan være svært at huske i praktisk. Derfor tilbyder VVS Hvidovre levering og installering af ventilationssystemer, som sikrer en konstant og effektiv udsugning og tilførsel af frisk luft. Mekanisk ventilation kan udover udsugning også fungere som klimaanlæg, hvor man kan regulere temperaturer og luftfugtighed.

VVS Hvidovre leverer, installerer og servicerer alt inden for ventilation til både hjemmet og arbejdspladsen. Vi kan bl.a. installere samt udføre service på ventilationsanlæg, udsugningsanlæg, aircondition og varmepumper m.fl. Er du i tvivl om, hvilken ventilationsløsning, du står og mangler? Du er velkommen til at kontakte os på vores mail eller telefon. Vi kigger gerne forbi og tager en snak om dig og din ejendoms muligheder.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs hvidovre ventilation sundt indeklima

Optimer boligens komfortniveau med et sundt indeklima

Et sundt indeklima er essentielt for din sundhed, komfortniveau og præstationsevne. Dårlig luft kan bl.a. give hovedpine og sløjhed, hvilket hverken er godt for komfortniveauet eller produktiviteten. Derfor er god ventilation ikke kun vigtig i hjemmet, men også på arbejdspladsen. Et ventilationssystem har, udover de helbredsmæssige årsager, også den fordel, at man så vidt muligt undgår skimmelsvamp, husstøvmider, råd osv. Et mekanisk ventilationssystem er derfor praktisk, da det automatisk udskifter luften til frisk luft, så den aldrig bliver for tør eller for fugtig. VVS Hvidovre står naturligvis til rådighed, når du skal vælge den rigtige ventilationsløsning til din bolig eller erhvervsejendom.

Optimer dit ventilationsanlæg og effektivitet

Hos VVS Hvidovre er kundens komfort og velvære vigtigt. Vi gør vores bedste for at optimere kundens hverdag. Derfor tilbyder vi, udover levering og installation, også service på dit nuværende ventilationsanlæg. Vores VVS’ere har stor erfaring inden for service af ventilation, derfor kan vi, når nu vi alligevel er der, give en estimering på, hvordan og hvornår ventilationsanlægget kræver renovation/udskiftning. Service af ens ventilation er essentielt for at få det optimale ud af luften. Støvpartikler fra luften sætter sig i ventilationskanalerne, hvilket nedsætter kanalernes virkning. Derfor skal dit ventilationsanlæg gerne renses omkring hvert femte år, så du får mest ud af det. Du er velkommen til at lave en serviceaftale med os hos VVS Hvidovre. Så sørger vi for, at din ventilation altid kører på skinner.

vvs hvidovre ventilation kanal
vvs hvidovre ventilation gulvrist

Spar penge - få et grønnere ventilationssystem

Bæredygtighed er i fremgang, og sådan er det også i VVS-faget. En grøn løsning inden for ventilation er eksempelvis et varmegenvindingsanlæg. Anlægget genbruger den energi, som allerede findes i huset til at varme den friske udendørs luft op. Derved ventileres boligen samtidigt med, at boligen holdes varm, og der opnås et sundt indeklima. Varmegenvinding er energioptimerende, da man hverken skal bruge penge eller energi på at danne ny energi til anlægget. Det kan betale sig på den lange bane, da det giver besparelser på varme- og elregningen. Et varmegenvindingsanlæg kan også være løsningen, hvis du lider af allergier eller astma, da anlægget ydermere har et filter, der sørger for, at pollen m.m. ikke kan komme ind i boligen.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud