Varme

Fjernvarme, pillefyr, gulvvarme, solenergi, osv.

Der er mange muligheder inden for opvarmning. VVS Hvidovre kan levere, installere og reparere en bred vifte af varmeløsninger. Det er lige fra de traditionelle løsninger som fjernvarme, pillefyr, oliefyr og gasfyr til de mere moderne løsninger som solfanger, jordvarme og varmepumper. Bæredygtige løsninger er på vej frem, hvilket både giver besparelser på CO2-udslippet og varmeregningen. Det er derfor en overvejelse man skal gøre sig næste gang varmekilden skal skiftes. Kunne du tænke dig at få indlagt gulvvarme i huset eller måske blot køkken og badeværelse, så klarer vi også dette. Det essentielle for os er at skabe resultater, som fungerer optimalt, og dermed optimerer vores kunders hverdag mest muligt. Vi leverer både varmeløsninger til private, erhvervsejendomme og boligfællesskaber.

VVS Hvidovre er opbygget af et team af professionelle VVS’ere, teknikere, installatører og håndværkere, som er erfarne i at arbejde med og tilpasse varmeløsninger til kunder. Ved du ikke, hvilken varmeløsning, du skal vælge? Kontakt os gerne på vores telefon og bliv rådgivet af en af vores erfarne VVS’ere. Hvis du har et konkret projekt, så giver vi også gerne et uforpligtende tilbud. VVS Hvidovre kan også servicere din nuværende varmekilde, så du får det optimale ud af varmen i boligen, samt reparere radiatorer eller justere termostater, hvis der er behov for dette.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs hvidovre varme gulv varmeslanger

Bæredygtige og effektive varmekilder

Bæredygtige løsninger er i fremgang og det er der en god grund til. Varmekilder som jordvarme, solvarme og varmepumper er ikke blot miljørigtige, men også energioptimerende og økonomiske. Da bæredygtige løsninger genbruger energi frem for at danne det, skaber det besparelser på både el- og varmeregningerne. Der findes et stort udvalg af bæredygtige varmeløsninger og faget er i konstant udvikling. Derfor efteruddanner vi vores team jævnligt, så vi kan give vores kunder de bedste løsninger inden for energioptimerende varme. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl, om dette er en mulighed for dig og din boligsituation.

Fordelene ved installation af varmepumpe

En af de populære bæredygtige løsninger er en varmepumpe. Der er forskellige typer af varmepumper, der dog alle bygger på samme varmegenvindings princip. Det går kort fortalt ud på, at man genvinder varmen fra et medie (vand, luft eller jord) som man så genbruger til at opvarme boligen. Det er både bæredygtigt og energioptimerende, da varmepumpen ikke skal bruge energi på at danne varmen, hvilket giver besparelser på varme- og strømforbruget samt CO2 udslippet. Varmepumperne fås som luft-til-luft, luft-til-vand eller luft-til-jord. Hvilken type, man skal vælge, afhænger af ens behov og plads. Et jordvarmeanlæg skal eksempelvis bruge et større areal at kunne graves ned i.

vvs hvidovre varmeanlæg
vvs hvidovre varme radiatortermostat

Valg af radiatorskjuler

Radiatorer er ofte store og ikke altid lige kønne at se på. Dog er de nyttige, derfor kan en radiatorskjuler være en løsning. Det er en simpel løsning, der giver et elegant udtryk til hjemmet. Radiatorskjulere fås i mange materialer og udseender, hvilket giver dig rig mulighed for at finde én, som passer ind i dit hjem. Der findes bl.a. radiatorskjulere med stjernemønster, lodrette lameller og kvadratiske tern.

Hvis det ikke er muligt at finde den helt rigtige størrelse eller stil, så kan vi også skræddersy radiatorskjuleren ud fra dine ønsker og behov. På den måde behøver du ikke gå på kompromis med hverken stil eller funktionalitet. Fordelen ved at have en autoriseret VVS’er til at montere radiatorskjuleren er, at du sikrer, at det monteres korrekt, så luften kan cirkulere ordentligt rundt.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud