Blikkenslager

Vind- og vandtæt blik og blikarbejde

Professionelt blikarbejde er essentielt for boligens vedligeholdelse. Det danske vejr slider på boligens facader, derfor kan man spare mange penge på at gøre facaderne modstandsdygtige mod regn og blæst. Det kan man gære ved hjælp af de rigtige materialer, velfungerende tagrender og nedløbsrør og tætte inddækninger på taget. På den måde slipper man for, at der trænger vand ind i konstruktionen, som udløser fugt- og vandskader i huset. VVS Hvidovre har et team af topprofessionelle blikkenslagere, som både leverer, installerer, udskifter og reparerer alt inden for blikarbejde. Vores blikkenslagere står også klar til at klare mindre opgaver, eksempelvis hvis kundens tagrender er utætte eller nedløbsrørene er stoppet.

Funktionalitet og holdbarheden er ikke de eneste faktorer, som spiller en rolle for bygningens tag og facade. For kunden er æstetikken og stilen ofte lige så vigtig, da det ydre er ens førstehåndsindtryk af boligen. Derfor tilbyder vi skræddersyede facader, der matcher kundens idéer og visioner til, hvordan boligen skal se ud. Dette gør vi med kvalitetssikre materialer og metoder, så kunden får en tiltalende facade, som også er i tiptop stand mht. funktion og holdbarhed. Hvis du har spørgsmål eller evt. forespørgsler angående dit specifikke blikarbejde, så er du velkommen til at kontakte os på vores telefon eller mail. I den forbindelse giver vi også gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt, så du får den mest optimale løsning til den bedste pris.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs hvidovre blikarbejde taginddækning

Tag og facader i zink, kobber og naturskifer

Inden for tag- og facadebeklædning er der mange muligheder for at sætte sit eget præg. Man kan med de rigtige materialer give huset nyt liv – både mht. udseende og holdbarhed. Hos VVS Hvidovre er vi leveringsdygtige i materialer som zink, kobber, naturskifer, fliser, eternit og stål. Både i plader og coils. Materialerne har hver især deres eget udseende, men også krav til vedligeholdelse. Zink, kobber og naturskifer er alle vedligeholdelsesfrie. Kobber har et unikt look, som patinerer over tid, derfor kræver det ikke særligt meget. Naturskifer er praktisk, da det hverken angribes af råd eller svamp, samt påvirkes ikke af varme og kulde. Har du brug for hjælp med at vælge, så kan du altid kontakte os, og få en snak med en af vores erfarne blikkenslagere.

Inddækninger er essentielle for tagets tæthed

Inddækninger er muligvis ikke en stor visuel faktor for boligen, men de er kritiske for tagets tæthed, og dermed også boligens holdbarhed. Det er ofte gennem utætte inddækninger, at vand kan trænge ind i de underliggende konstruktioner, hvilket kan medføre fugtskader som råd og svamp, hvilket vi helst vil undgå. Derfor er det relevant at vælge en autoriseret blikkenslager til at klare sine inddækninger. Det skal gøres alle steder, hvor tagfladen gennembrydes eksempelvis omkring skorsten, kviste, murkrone, tagvinduer og ventilationskanaler. Du kan vælge mellem at få lavet overgangen som en inddækning af enten zink, aluminium eller Icopal. Vi kan rådgive i, hvilken løsning, der er den rigtige for dig og dit tag samt levere og montere.

vvs hvidovre blikarbejde inddækning kvist
vvs hvidovre blikarbejde tagrende

Nye tagrender eller reparation af de gamle

Tagrender og nedløbsrør har funktionen at opsamle nedbør fra taget og lede det sikkert væk fra huset. Det er essentielt at investere i med de mængder regn vi årligt får i Danmark. Det sparer husstanden for eventuelle fugt- og vandskaderegninger på husets facader og fundament. VVS Hvidovre leverer et bredt udvalg af tagrender og nedløbsrør, som ikke kun tilfredsstiller kundens funktionelle behov, men også deres æstetiske. Efterspørgslen på tagrender, der bidrager til boligens stilistiske udtryk, er steget. Derfor tilbyder vi forskellige materialer og stile, som giver kunden mulighed for at skræddersy sin regnvandsafledning til boligen. Det kan bl.a. være tagrender i plast, zink, kobber eller stål.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud