Sanitetsteknik

Vi klarer alt i VVS til badeværelset

Drømmer du om nyt badeværelse? Skal det gamle badeværelse renoveres eller repareres? VVS Hvidovre kan klare alt inden for badeværelser og sanitetsteknik. Badeværelser er et af de mest komplicerede rum set fra et teknisk udgangspunkt, derfor er det også et af de rum, hvor der kan opstå mest skade, hvis arbejdet ikke er gjort ordenligt. Derfor anbefaler vi, at man vælger en autoriseret og professionel VVS’er til at føre ens badeværelses visioner ud i livet. Det er et vådrum, hvilket betyder, at rummet påvirkes af vand samt der er behov for gulvafløb. Der er mange forholdsregler som skal tages højde for i et vådrum bl.a. i forbindelse med placering af badeværelse, krav til materialer, ventilation og konstruktioner.

Hos VVS Hvidovre forsikrer vi om at vi opfylder alle krav og forholdsregler. Vores autoriserede VVS’ere er erfarne i både at montere og installere inventar samt vælge gode og driftssikre materialer og metoder. Vi sørger for, at dit badeværelse er fuldt funktionelt og kvalitetssikkert. Ydermere ved vi, at badeværelset ikke kun skal være funktionelt, men også æstetisk. Derfor holder vi en tæt kundedialog hele vejen gennem projektet, så kundens eventuelle visuelle ønsker og behov også bliver opfyldt til punkt og prikke. Vi har ressourcerne til at løfte alt fra totalrenovationer til reparation af vandhane eller toilet.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Før badeværelsesidéer ud i livet

Mulighederne på badeværelset er uendelige, og man har nu mulighed for at sætte sit eget personlige præg i designet af badeværelset. Det vil vi gerne hjælpe med. Vi lytter til alle kundens visioner og skræddersyer en løsning, som forener kundens visioner med pris og funktionalitet. Vi hjælper gerne med valg af de rigtige materialer og badeværelseselementer. Der skal blandt andet vælges toilet, håndvask, vandhane til håndvask, brusesystem og eventuelt et badekar, hvis pladsen er til det. Der er mange muligheder indenfor hver kategori, men materialerne er ikke til at klage over. Vi bruger altid anderkendte kvalitetsmærker som Ifö, Hansgrohe og Gustavsberg, som vi som VVS’ere kan stå inde for.

Installationer der overholder badeværelsesreglerne

Reparationer eller installationer i et vådrum som badeværelset kræver, at man følger visse regler og retningslinjer. Hos VVS Hvidovre sørger vi for, at alle badeværelsesregler opfyldes. Vi kan både udskifte, montere og installere badeværelsesinventar, samt finde de rette modeller og materialer til dit badeværelse. Vi har kvalitet og funktionalitet i højsædet, når vi installerer. Hvorfor vores installationer er funktionsdygtige og holder tæt længe efter, at vi er færdige med arbejdet. Udover installation af nyt, så reparerer vi også gerne det gamle inventar, så det fungerer som nyt igen. Vi kan afkalke cisterne, fixe lækager på vandrørene, reparere toilet eller dryppende vandhaner og meget mere. Kontakt os gerne for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Badekar eller brus til badeværelse

Hos VVS Hvidovre forstår vi, at badeværelset ikke kun skal være funktionelt. Det skal også være et sted, hvor man kan slappe af. Har man et større badeværelse, har man plads til selvforkælelse i form af et stort badekar. Det kan være et af de luksuriøse modeller som spabad eller boblebad, men det kan også være et siddebadekar, fritstående badekar eller hjørnebadekar. Hvis pladsen er trang, kan man vælge at kombinere badekaret med bruseren. På den måde kan man få det bedste fra begge verdener. Der er mange muligheder inden for bad. Af brusere har man mulighed for at vælge en bruser med stort hoved eller en vandfaldsbruser.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud